Networking Odisseu
11/12/2020
  • Formació
  • Fòrum
  • Coworkers
  • DNX
  • Talent

Networking Odisseu

El pròxim dissabte 19 de desembre, a partir de les 10:00h del matí, la Direcció General de Joventut organitza la jornada "Networking Odisseu · Nova ruralitat, teletreball i TiC" a l'Auditori Municipal d'Amposta.

Es tracta d'una jornada híbrida (presencial + digital) enfocada a connectar joves i empreses d'arreu amb l'objectiu d'afavorir l'arrelament i la retenció de joves al territori a través del teletreball. La jornada comptarà amb la presència d'Eulàlia Feliu que serà l'encarregada de presentar i conduir tot el programa d'activitats que finalitzarà al voltant de les 13:30h.

Una de les activitats més destacades serà la realització del taller "Connecta el teu talent" on les empreses i joves professionals hauran d'exposar el seu perfil a sobre l'escenari amb un màxim de 2 minuts per intervenció. Una proposta d'entrevista de treball molt innovadora que ajudarà a trobar el perfil adequat, més enllà de presentar el clàssic curriculum vitae amb paper.

També hi haurà una ponència dedicada al teletreball i una dedicada al coworking on Begoña Garcia, de Cowocat Rural, exposarà altres formes de treballar al territori a través dels espais de coworking. Tot això complementat amb els resultats d'una interessant enquesta que ha realitzat la Diàspora Ebrenca relacionada amb el col·lectiu professionals ebrencs que habitualment treballen a l'àrea metropolitana de Barcelona o en l'àmbit internacional.

L'aforament serà molt limitat i tots els participants necessiten registrar la seva inscripció aquí. No obstant això, podreu seguir la retransmissió en directe de tot l'esdeveniment a través d'aquest enllaç a YouTube.

Des de l'Espai Kowo estarem presents a la jornada i formem part de l'equip de tècnics encarregat amb la realització de l'esdeveniment. Una bona iniciativa a la qual ens hem sumat des del minut zero, i ens sentim molt agraïts de poder participar-hi.

Esperem que pugueu gaudir-ho tant com nosaltres!!

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats