Coworking room
Networking Odisseu
11/12/2020
  • Formació
  • Fòrum
  • Coworkers
  • DNX
  • Talent

Networking Odisseu

El pròxim dissabte 19 de desembre, a partir de les 10:00h del matí, la Direcció General de Joventut organitza la jornada "Networking Odisseu · Nova ruralitat, teletreball i TiC" a l'Auditori Municipal d'Amposta.

Es tracta d'una jornada híbrida (presencial + digital) enfocada a connectar joves i empreses d'arreu amb l'objectiu d'afavorir l'arrelament i la retenció de joves al territori a través del teletreball. La jornada comptarà amb la presència d'Eulàlia Feliu que serà l'encarregada de presentar i conduir tot el programa d'activitats que finalitzarà al voltant de les 13:30h.

Una de les activitats més destacades serà la realització del taller "Connecta el teu talent" on les empreses i joves professionals hauran d'exposar el seu perfil a sobre l'escenari amb un màxim de 2 minuts per intervenció. Una proposta d'entrevista de treball molt innovadora que ajudarà a trobar el perfil adequat, més enllà de presentar el clàssic curriculum vitae amb paper.

També hi haurà una ponència dedicada al teletreball i una dedicada al coworking on Begoña Garcia, de Cowocat Rural, exposarà altres formes de treballar al territori a través dels espais de coworking. Tot això complementat amb els resultats d'una interessant enquesta que ha realitzat la Diàspora Ebrenca relacionada amb el col·lectiu professionals ebrencs que habitualment treballen a l'àrea metropolitana de Barcelona o en l'àmbit internacional.

L'aforament serà molt limitat i tots els participants necessiten registrar la seva inscripció aquí. No obstant això, podreu seguir la retransmissió en directe de tot l'esdeveniment a través d'aquest enllaç a YouTube.

Des de l'Espai Kowo estarem presents a la jornada i formem part de l'equip de tècnics encarregat amb la realització de l'esdeveniment. Una bona iniciativa a la qual ens hem sumat des del minut zero, i ens sentim molt agraïts de poder participar-hi.

Esperem que pugueu gaudir-ho tant com nosaltres!!

Events

You can also consult all the training activities and talks that we have organized in our space, both for our coworkers, and events open to everyone.

Show activities