Prova-ho gratis 3 dies

Et proposem que visites les nostres instal·lacions i viure de primera mà l'experiència de compartir un lloc de treball. El coworking t'ajuda a connectar amb el talent del territori i treballar acompanyat d'altres emprenedors com tu.

T'ajudem a trencar el gel per conèixer millor la resta de companys. A més, podràs dividir millor la teva vida familiar (o el temps que passes a casa) de l'entorn laboral augmentant així la teva productivitat.

Omple el formulari de contacte

Mantenim les teves dades privades, no rebràs comunicacions comercials. Assegura't de consultar tota la informació que apareix a la nostra pàgina web. En qualsevol cas, sempre resoldrem els teus dubte.

Contactem amb tu per concertar una visita

Ens posarem en contacte amb tu per telèfon o WhatsApp al més aviat possible i buscarem una data per començar els dies de prova gratuïta. Els 3 dies sempre són consecutius i laborals, per començar millor entre dilluns i dimecres.

Comença a gaudir de la prova

En finalitzar el període acordat, podràs decidir si continues amb nosaltres. Si l'ambient o les instal·lacions no t'han acabat de convèncer, pots declinar la nostra oferta sense cap compromís.

WhatsApp

Si ho prefereixes també ens pots enviar un missatge de WhatsApp i et respondrem el més aviat possible. Ho prometem!

Envia un missatge de WhatsApp