Arrenca el Fòrum Amposta Empresa 2020
15/11/2020
  • Amposta
  • Empresa
  • Fòrum
  • Digital

Arrenca el Fòrum Amposta Empresa 2020

La desena edició del Fòrum Amposta Empresa (FAME) s'ha vist obligada a transformar l'esdeveniment a una activitat no presencial a causa de la COVID-19. No obstant això, aquesta iniciativa tan vital i necessària per al nostre territori ha sabut adaptar-se correctament a les circumstàncies actuals. El FAME fa 10 anys que promociona el talent a Amposta i fa d'aparador dels principals projectes emprenedors ubicats a les Terres de l'Ebre.

Enguany la primera càpsula està dedicada al VAG, un projecte que inicialment va sorgir entre la col·laboració de 3 dels nostres coworkers. En aquesta càpsula en forma de vídeo, trobareu una entrevista al director del VAG, el nostre apreciat coworker Valentí Garcia, on us resumirà les principals fites d'aquest projecte tan engrescador.

Des de l'espai de coworking, pensem que cal donar suport a totes aquestes iniciatives perquè sempre són impulsores de transformacions proactives. També pensem que entitats com Amposta Empresa són crítiques a l'hora de mantenir i reforçar els vincles entre emprenedors, esperem i desitgem que l'Ajuntament en sigui conscient i continuï mantenint aquest impuls degudament inclús en aquests temps d'incertesa que estem vivint.

 

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats