Coworkers

5a8c2f7cf37dd986605650.jpg

VALENTÍ GARCIA

DISSENYADOR INDUSTRIAL

Sóc un Dissenyador industrial graduat per Elisava i per la Southampton University, màster en MKT Digital EAE, apassionat pel disseny i la creativitat.

El poder dissenyar des del Delta de l'Ebre, lloc on es pot gaudir de l’entorn, fer créixer la creativitat i poder oferir competivitat… des d’Amposta al món, des de l’Espai Kowo al món (és el que té la feina 2.0). Poder oferir els meus serveis de Disseny Industrial, workshops i art conceptual a les empreses que vulguin destacar envers les altres. La bona comunicació ens permet des d’un entorn inigualable estar en contacte amb empreses ja siguin d’aquí, com de Barcelona, València, Londres, Suècia o Pekin.

Després de més de 20 anys a Barcelona i assistint a Fires internacionals, he decidit retornar als meus orígens, al Delta, per oferir des d’aquí els meus serveis. Creador conceptual, ofereixo dissenys i serveis de 3D. Interessat en la cultura maker, en part necessària per investigar noves idees i desenvolupar-les, per aplicar-les a les empreses.

Ofereixo competivitat creant idees, realitzant disseny… el bon disseny de producte permet que una empresa destaqui sobre les altres!