Activitats Coworkfest Dijous 22
07/09/2022
  • Coworkfest
  • 2022

Activitats Coworkfest Dijous 22

Activitats programades per al dijous 22 de setembre, a partir de les 19:00h, realitzades a la sala d'esdeveniments d'Espai Kowo.

 

Diàspora Ebrenca i el Teletreball des de les Terres de l’Ebre, a càrrec de la Cristina José-Lorente.

Diàspora Ebrenca és una associació formada per persones vinculades a les Terres de l’Ebre, ebrenques d’origen o d’adopció. Es un espai de trobada, participació i xarxa entre la comunitat ebrenca que fa d'altaveu de les diferents iniciatives, problemàtiques, activitats i reivindicacions impulsades per la societat civil ebrenca.

Durant el Coworkfest presentaran els principals resultats d'un pla estratègic per a fomentar el teletreball des de les Terres de l'Ebre que van impulsar i coordinar conjuntament amb IDECE i Estratègic.cat. Explicaran com va néixer el projecte, algunes de les propostes que es van presentar als agents territorials ebrencs i l'estat actual del pla.

 

Apnea Digital, a càrrec de l'Alba Tomàs i la Marta Iglesias.

Aprendrem com les tècniques d'apnea relacionades amb la gestió del temps (limitat) ens poden ajudar a millorar el nostre benestar digital i eficiència personal. També farem un repàs d'algunes eines que ens poden ajudar a desenvolupar aquestes habilitats.

 

Imprescindible registrar l'assistència aquí https://bit.ly/3qePAz7

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats