Activitats Coworkfest Divendres 23
06/09/2022
  • Coworkfest
  • 2022

Activitats Coworkfest Divendres 23

Activitats programades per al divendres 23 de setembre, a partir de les 18:30h, realitzades al FabLab Terres de l'Ebre edifici Sindicat Amposta.

 

Teletreball i salut emocional, a càrrec de l'Anna Pastor, coach emocional i Master Practitioner en PNL. 

Malgrat els beneficis del teletreball per a moltes persones i empreses, cal visibilitzar també la part fosca d'aquesta modalitat de treball i que està estretament relacionada amb la hiperconnectivitat i el distanciament social.

En aquesta xerrada participativa, la ponent donarà pautes i recomanacions per tal de prendre consciència de l'impacte que el teletreball continu pot tenir en el nostre món emocional, mental i físic. L'autocura és la clau de volta per tal de reduir alguns dels trastorns psicoemocionals que podem patir, com ara la desmotivació i el sentiment d'aïllament.

L'Anna és terapeuta, formadora, coaching Wingwave i Màster en PNL. Pots connectar a través del seu perfil a LinkedIn o diractament a la seva pàgina web Tintalila.

 

Fail, Fast & Fun, a càrrec de l'Anaïs Valmaña, l'Àngel Mesado, la Marian Drago i el Cristóbal Aguilera.

Quatre persones emprenedores a l'escenari ens explicaran la seva experiència personal davant dels fracassos als quals s'han enfrontat durant la seva trajectòria professional i com, gràcies a aquests errors, han aconseguit èxits i encerts. El showman ebrenc Àngel Miñana, les entrevistarà amb una perspectiva humorística perquè fracassar és necessari i positiu.

 

Imprescindible registrar l'assistència aquí https://bit.ly/3AVaic8

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats