Càpsula formativa sobre Branding
09/11/2016
  • Amposta
  • Formació
  • Empresa

Càpsula formativa sobre Branding

Tot just fa dues setmanes que va finalitzar el Fòrum Amposta Empresa (FAME2016). Un acte anual organitzat pel departament Amposta Empresa de l'Ajuntament que ens agrada molt assitir any rere any. De fet, ens agrada perquè el fòrum ofereix un petit resum anual del més destacat a nivell d'emprenedoria dintre de la nostra ciutat. Des d'aquí aprofitem a felicitar-los pel seu treball i el suport que ofereixen a l'emprenedoria local.

Dit això, la setmana passada Amposta Empresa ens van proposar de realitzar una càpsula formativa sobre branding al nostre espai. Aquestes iniciatives ens agraden molt, sobretot perquè ens permeten reforçar els vincles del nostre entorn laboral. Ja sabeu que al Kowo ens agrada jugar en equip i, aquesta mena d'actes, sempre ajuden a reforçar la xarxa de contactes. Pensem que el networking és vital per sobreviure, però d'això ja en parlarem un altre dia...

En aquesta càpsula Pau Samo serà l'encarregat, el pròxim dia 18 de novembre a les 9:30h, de parlar-nos sobre el branding. Pau és un ampostí especialista i consultor en Màrqueting i Vendes, ha treballat per a marques tan reconegudes com Purina, Wurth, Bertelsmann i Simon, totes elles número 1 al sector.

Si voleu assistir a la xerrada que s'impartirà, de forma gratuïta, al nostre espai heu d'enviar un correu electrònic a: empresa@amposta.cat

 

Us esperem aviat!

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats