Taller d’iniciació a Trello
24/10/2016
  • Taller
  • Formació
  • Sala activitats

Taller d’iniciació a Trello

Activitats a l’Espai Kowo

Dintre del cicle d’activitats de l’espai Kowo aquest mes d’octubre hem realitzat un taller pràctic de Trello. Aquesta aplicació de productivitat és un gestor de tasques molt visual i intuïtiu que podem fer servir gratuïtament al nostre ordinador a través del navegador o al mòbil i tauleta a través de les corresponents apps oficials.

Hem decidit fer una formació específica d’aquest software en part perquè els coworkers de l’Espai el fem servir de forma habitual i hem pensat que seria bo expandir l’ús en l’àmbit local.

Com ens ajuda Trello en el dia a dia

A través del Trello formalitzem uns “taulers” que representen projectes. Aquests taulers inclouen altres elements com les “llistes” i “targetes” que ens ajuden a fer avançar el projecte al llarg del temps de forma ordenada. Així doncs, creem una llista per cada fase del projecte i tantes targetes com calgui que representen les tasques individuals.

Alguns dels punts forts del programa són:

  1. Representació visual i facilitat d’ús: quan ens posem a treballar amb Trello ens adonem de la senzillesa d’ús que representa les metàfores amb què compta i la facilitat de gestionar cada element amb només drag&drop (arrossegar i soltar).

  2. Possibilitat de treballar col·laborativament: podem col·laborar amb altres persones compartint qualsevol element. Això ens permet treballar en equip assignant tasques de forma individualitzada.

  3. Etiquetes, cercador i arxivador: disposem d’un potent cercador i la possibilitat d’arxivar les tasques la qual cosa en facilita treballar de forma molt ordenada i poder recuperar qualsevol informació.

  4. Arxius adjunts i power-ups: tenim també opció d’adjuntar quasi qualsevol element de forma nativa o si cal, amb integracions de programes de tercers (power-ups) com ara serveis d’emmagatzematge al núvol, agendes, serveis de comunicació, CRM, etc.

De la teoria a la pràctica

Al taller hem tingut una part d’iniciació teòrica i un cop creats els comptes ja hem passat a la part pràctica on ja hem pogut jugar amb totes les possibilitats que ens ofereix la plataforma, així com resoldre tots els dubtes que han anat sorgint sobre la marxa.

Coneixeu altres programes similars? Si voleu que féssim algun taller en concret només cal que ens ho demaneu a través de qualsevol dels nostres canals: Facebook, Twitter i Web.

Gràcies per assistir i fins a la pròxima!

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats