Experiències recomanades per als nòmades digitals

Kitesurfing

Kitesurfing

El Delta de l'Ebre ofereix unes condicions òptimes per aprendre a practicar aquest esport. Hi ha 2 espots principals d'aigua poc profunda ideal per iniciació, sempre amb l'ajuda d'escoles especialitzades i monitors professionals que trobaràs fàcilment.

El Kitesurfing combina l'esport amb la natura perfectament, el contacte amb el mar afavoreix el sistema immunitari, desenvolupa la concentració i augmenta la teva capacitat de superar límits.

Podràs practicar aquest esport principalment durant els mesos de primavera, tardor, i fins i tot durant l'hivern a causa del bon clima de la zona. A més, sempre trobaràs algú al nostre espai de coworking disposat a acompanyar-te amb aquesta aventura.

Paddle surf

Paddle surf

El pàdel surf al Delta de l'Ebre us ofereix una experiència única i enriquidora, combinant els plaers dels esports aquàtics amb la bellesa d'un entorn natural divers. El Delta de l'Ebre ofereix un escenari ideal per les seves aigües tranquil·les i poc profundes, cosa que el fa perfecte tant per a principiants com per a palistes experimentats.

A més, tens l'opció de practicar-lo al riu Ebre on els corrents suaus permeten remar relaxadament promovent una sensació de tranquil·litat i serenitat al mig un impressionant paisatge ple d'espècies d'aus diverses i vida aquàtica.

Per als amants del Ioga, durant el l'alba o capvespre també s'organitzen sessions de Ioga sobre una taula SUP a les aigües calmades de la platja del Trabucador (segons temporada i climatologia).

Vela lleugera

Vela lleugera

Vistes de posta de sol

Vistes de posta de sol

Senderisme de montanya

Senderisme de montanya

WhatsApp

Si ho prefereixes també ens pots enviar un missatge de WhatsApp i et respondrem el més aviat possible. Ho prometem!

Envia un missatge de WhatsApp

13 taules de treball

Cada taula proporciona un espai generós, una cadira ergonòmica i endolls elèctrics

130 m2 amb llum natural

Tot el local està ben il·luminat, perfectament climatitzat i aïllat del soroll exterior

Fibra òptica a 1.000 Mbps

Punt de connexió Ethernet a cada taula i cobertura d'accés Wifi d'alta velocitat

Energia 100% renovable

Tota l'energia consumima prové exclusivament de plantes de producció verda