Sergi

Sergi Arnau

llicenciat en economia

Director i gerent de la Fundació Ulldecona

La Fundació és una entitat sense ànim de lucre que va ser creada l’any 2004 amb la finalitat de facilitar el desenvolupament sostenible, equilibrat i coherent amb el medi i per tal de promoure i impulsar l’expansió econòmica i social d’Ulldecona i els seus barris, i amb l’ànim d’ajudar a aquells col·lectius d’especials dificultats. Des de l'any 2017, l’activitat de la Fundació també s’ha traslladat a altres municipis de la comarca del Montsià i del Baix Maestrat.

L’activitat de la Fundació se centra en la prestació de serveis per a col·lectius en risc d’exclusió social, centrant-nos principalment en l’atenció a la gent gran i la infància, però també en el col·lectiu de persones amb discapacitat, dones amb difícil accés al mercat laboral…etc. 

L’activitat econòmica de la Fundació intenta promoure el desenvolupament econòmic dels municipis on portem a terme la nostra activitat, apostant sempre que és possible pels comerços i negocis del nostre entorn, així com pels productes de Km0 i ecològics. 

De la mateixa manera, els serveis contractats per la Fundació també tenen en compte l’economia del bé comú, i afavoreix la promoció de l'economia social i el cooperativisme com a entitat promotora de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre.