Coworkers

57f53952f3739.jpg

MANEL MASIÀ

COMUNICACIÓ

Escoltar. Aprendre. Planificar. Actuar. Mesurar.

Aquestes són els meus verbs i en aquest ordre.

Com a Director Creatiu i expert en Xarxes Socials, puc desenvolupar i supervisar estratègies per a marques, implementar-les i optimitzar-les per les seves diferents punts de contacte tant en mitjans online com en mitjans offline.

El futur és el contingut i l'entreteniment, però aquest ha d'estar orientat a negoci. Gràcies a la meva àmplia experiència publicitària i la meva formació en xarxes socials, puc oferir una correcta orientació de continguts ancorada en els insights del públic objectiu per entretenir, sense perdre de vista el posicionament de la marca. 

Sóc Manel Masià, de formació enginyer informàtic, i que tot just acabar la carrera vaig desistir de dedicar-m'hi professionalment gràcies al descobriment de la meva gran passió. El disseny. Des de 2003 tinc un estudi de disseny a Barcelona, novuolo design, des d’aquí ajudem a empreses i organitzacions, tant públiques com privades, a comunicar millor i d’una manera gràfica avantguardista i efectiva. 

Amb l’experiència acumulada i amb més formació acadèmica com a Director de Comunicació, he après a decidir quines poden ser les estratègies i les eines a utilitzar de la millor manera possible per a tot tipus d’empresa i organització.

Xarrem i jo t’escolto.