5e9b492e4ec8e661295269.jpg

Espai Kowo vs COVID-19

20/04/2020

DigitalCoworkersSalut

Hola a tots.

Seguim confinats però no ens aturem, per aquest motiu estem pensant amb noves fórmules de col·laboració i cooperació que ens permetin lluitar en contra de la COVID-19 de la manera més eficient possible dins de les nostres possibilitats.

Al nostre espai de coworking, per responsabilitat social, tenim a tots els coworkers treballant des de casa, seguint així la proposta que us vam explicar en aquest article. A més, alguns coworkers ens han proposat pagar una quota mínima amb l'objectiu de cobrir les despeses fixes del local i garantir que puguem continuar oferint el nostre servei quan tot això acabi.

Moltes gràcies i mil gràcies més! Sou molt grans!!!    

Quan vivim dificultats t'adones de la fragilitat del sistema i la importància d'ajudar-nos els uns als altres. També som conscients de la diversitat de situacions laborals i familiars de cadascú, per això fem una nova proposta de participació totalment voluntària amb un objectiu de doble efecte benèfic.

Espai Kowo s'uneix al projecte Folding@Home i dedicarà fins al 84% dels recursos del nostre servidor a la comunitat científica internacional que investiga malalties com el càncer, l'Alzheimer, el Parkinson i el recent virus SARS-CoV-2.

El projecte Folding@Home està liderat per la Universitat de Stanford, i es basa amb el model de computació distribuïda, per simular la dinàmica i el comportament de les proteïnes necessàries per combatre a les malalties. Aquestes simulacions requereixen molt de temps per generar els càlculs i renderitzar els seus resultats, per aquest motiu les persones o entitats que vulguin participar, poden cedir voluntàriament part dels recursos dels seus ordinadors per tal d'obtenir els resultats d'aquests càlculs amb el menor temps possible. Les dades obtingudes es comparteixen amb tot el món i són d'accés lliure prèvia sol·licitud.

A continuació trobareu el llistat amb les diferents aportacions voluntàries disponibles. En cas de superar el nostre llindar màxim total (84%) estudiarem la possibilitat de destinar més CPUs al projecte. Tots els diners obtinguts es destinaran exclusivament a pagar les despeses fixes del local alhora que ajudaran a descobrir inhibidors del coronavirus com més aviat millor.

 

Càrrega de treball de la CPU destinada Preu de l'aportació mensual
3% 5 €
6% 10 €
12% 20 €
24% 40 €
42% 80 €

 

Moltes gràcies per participar! Molts d'ànims a tothom i cuideu-vos!!