5c372fb045789832246040.jpg

Puja al núvol Kowo

10/01/2019

EmpresaDigital

Encetem el 2019 amb un nou servei d'emmagatzematge al núvol pensat per a coworkers digitals. El servei bàsic no incrementa el cost del teu contracte, seguiràs pagant el mateix però amb més valor afegit.

  • La taula a jornada completa gaudirà de 250 GB gratis d'espai propi per emmagatzemar i compartir arxius.
  • La taula a mitja jornada tindrà 100 GB gratis.

Si creus que encara necessites més espai, podràs contractar una ampliació a 1TB d'espai total per 3 € mensuals. En cas que siguis coworker a mitja jornada l'ampliació tindrà un cost de 5 €/mes. A tots els preus s'aplicarà el corresponent IVA.

Tots els vostres fitxers estaran allotjats i xifrats al servidor que tenim in-house. Com a mesura addicional de seguretat, sempre podràs recuperar arxius recentment esborrats de forma accidental. El servei està basat amb la plataforma open source Nextcloud. Recordeu que també podreu sincronitzar l'espai de disc amb múltiples escriptoris, telèfons i tauletes. Trobaràs tots els clients disponibles per descarregar aquí.

Compartir arxius de gran volum amb els teus clients serà tan fàcil com crear un enllaç públic o privat. Els enllaços compartits podran estar protegits amb contrasenya i et permetrà assignar-los una data de caducitat.

Si estàs interessat en rebre més informació sobre aquest servei no dubtis en contactar amb nosaltres. Fins aviat!