5bed52870b146310209713.jpg

Projecte europeu CoLabora

15/11/2018

FormacióSala activitatsCoworkers

El passat dimecres dia 14 de novembre vam acollir la visita d'una vintena de persones d'arreu d'Europa. El motiu d'aquesta visita és degut al projecte europeu CoLabora impulsat pel projecte de cooperació entre coworkings rurals de Catalunya CowocatRural. Més endavant, publicarem un altre article al nostre blog on us explicarem més detalls sobre CowocatRural.

Els assistents venien de diferents llocs com Gal·les, Irlanda, Alemanya, França i Estònia. Van fer moltes preguntes relacionades amb el model de negoci, el disseny de l'espai, les característiques demogràfiques, geogràfiques i les activitats que fem. Aquí us deixem un recull de les fotos que ens va fer el nostre coworker Adan. Finalment agrair el coffeebreak que ens va preparar Sinto d'Agrapats.

Seguim en contacte!!