5afeb1ec725f7415702604.jpg

Decorem l’Espai amb un mural de Miguel Bustos

22/05/2018

Coworkers

Segons l’informe de Coworkingspain Estado del coworking en España 2016-17, els millors indicador de satisfacció dels coworkers amb l’equipament i material dels espais són la neteja del centre, el lloc de treball i la sala de reunions.

A l’Espai Kowo tenim ben cobertes aquestes àrees, especialment l’espai de treball: obert i lluminós, decorat amb plantes naturals i ara també amb un toc artístic en forma de pintura mural realitzat per l’il·lustrador Miguel Bustos.

Coneixereu a Miguel per la seva activitat com a il·lustrador i dissenyador gràfic. Podeu veure i seguir les seves obres el seu blog “Humor se escribe con lápiz”.

A nosaltres ens encanta el seu estil i sentit de l’humor, així que hem aprofitat el fet que viu a Amposta per sumar-hi el seu talent. El resultat ha estat un fabulós exercici de creativitat: un mural que cobreix tota la paret principal de la sala de treball que inclou personatges, situacions i missatges que ara ens inspiren dia a dia.

I el millor és que ho hem gravat per a poder-vos-ho mostrar de la millor manera possible. Aquest és el resultat de l’acció en format timelapse:

Què tal, us ha agradat? Us convidem a visitar-nos i així la veieu in situ.