5a6997e75579b106319266.jpg

Aquella espècie estranya anomenada coworkers

01/02/2018

AmpostaCoworkers

Els coworkers són aquells que deixant de banda moltes convencions socials decideixen treballar pel seu compte, i compartir no només una oficina en altres éssers estranys com ells, sinó que el principal motiu per a treballar en un espai coworking és l'intercanvi de coneixements entre els seus companys, la flexibilitat d'horaris i el treball en grup, i és que formar part d'un coworking és alguna cosa més que compartir despatx, es tracta de compartir experiències, coneixements i entre tots créixer en els seus respectius projectes.


Una altra de les coses que uneixen als coworkers que formen part d'una comunitat Coworking és que s'organitzen esdeveniments dins del mateix espai, i així, gairebé el 70% dels espais realitza algun esdeveniment, i la mitja és d'uns 3 al mes, als quals més de la meitat dels coworkers hi assisteix. Hi ha esdeveniments de tot tipus, la majoria són tallers formatius, sessions de networking, conferències, afterworks o presentacions de projectes.


Els coworkers són feliços, la satisfacció general és rotunda, la nota mitjana és d'un 8,4 sobre 10 i la majoria ho recomanaria als seus pròxims. Pel que fa a altres matèries, els coworkers valoren com a molt important la neteja, l'existència d'una sala de reunions, l'equipament i la rapidesa d'Internet. El silenci i la seguretat de l'espai són altres factors que afecten l'hora de valorar el seu espai de coworking. Una de les claus dels coworkings és relació amb els altres membres, el que més valoren és la comunitat i la relació que s'hi crea, així com la varietat i el nombre de perfils professionals.

En definitiva, per als coworkers els horaris, els preus, la seguretat i la comunitat són els elements que més expectatives i satisfacció generen.