59e9c371a0c36104571163.jpg

Fòrum Amposta Empresa 2017

20/10/2017

AmpostaEmpresaFòrum

Ahir es va celebrar el Fòrum Amposta Empresa 2017 també conegut com a FAME. Un esdeveniment anual organitzat pel departament Amposta Empresa de l'Ajuntament que, podem dir, ja s'ha consolidat com una cita molt important a la nostra agenda.

El format habitual del fòrum mostra un parell (o tres) de casos d'èxit vinculats a projectes d'emprenedoria de la nostra ciutat (o propers a les Terres de l'Ebre) més un ponent final d'un nivell mediàtic força elevat. Aquest any hem tingut les ponències de Films Nòmades, Del Terreno i Femmefleur. A tots ells, una especial felicitació per la seva ponència i el seu coratge.

Films Nòmades, una productora audiovisual ampostina d'abast internacional, ens ha explicat com han viscut els seus 10 anys de trajectòria. Del Terreno ens ha explicat la divertida història sobre com s'han consolidat i l'expansió que han tingut a les xarxes socials. Aquí, permeteu-nos fer una menció especial, a la satisfacció que significa tenir a Sofia i Pep com a coworkers del nostre espai. Finalment, dues sòcies fundadores de Femmefleur, ens han explicat com han aconseguit reinventar el mercat de productes destinats a gestionar la menstruació femenina.

Enguany a la ponència final, Bibiana Ballvé ens ha contagiat del seu magnetisme positiu mentre ens explicava les claus de la creativitat i com treure'n el màxim profit dins de l'entorn laboral. El debat posterior ha permès al públic interactuar amb les idees que s'han exposat alhora que es contrastaven diverses opinions o es resolien dubtes.

Sabem què hi ha opinions de tots els gustos, som conscients que tot es pot millorar i que les crítiques sempre són benvingudes. Però també cal agrair que hi hagi esdeveniments d'aquest tipus per la dosi de confiança que ens aporten. A més, ens ajuden a creure en nosaltres mateixos, a reafirmar-nos com a territori i a establir nexes molt importants dintre del teixit emprenedor local.

 

Esperem tornar a trobar-nos el pròxim any, més i millor!


  • 2017-10-20 Anna Ollé

    Molt bona iniciativa! Felicitats als ponents pels seus èxits des del territori i fantàstica la Bibiana com a contegiadora de creativitat!
    Encantades tb de conèixer (per fi) l'Espai Kowo! Tornarem (per l'espai, la llum, l'ambient agradable x treballar i.. per la fibra!)

  • 2017-10-20 Ruben Hierro

    Molt bé. Sempre resulta enriquidor conèixer les experiències emprenedores dels participants al FAME. Tan debò facin més actes orientats a pimes i autònoms per poder aprendre en comú i crear xarxa. Fins la propera ;)