59c0c3c67c7a4624508038.jpg

FUN Tarragona Vol. I

18/09/2017

CoworkersDNX

El passat dijous dia 14 de setembre vam assistir a aquest esdeveniment força original i divertit que intenta desmitificar el fracàs dintre del món de l'emprenedoria. La jornada va ser organitzada per La Caravana, un espai de coworking situat a Tarragona capital.

L'acrònim FUN significa "FuckUp Night" i, encapsula un format d'acte dintre del qual es presenten 3 casos reals de fracàs explicats pels mateixos emprenedors de manera breu i acompanyats d'un toc d'humor. El més interessant de tot plegat és que al final de la xerrada, la mateixa persona identifica quins van ser els seus errors claus i com els hauria rectificat o evitat. Aquests esdeveniments s'organitzen arreu del món, podeu consultar més informació aquí: www.fuckupnights.com

 

 

Així que ja ho sabeu, si teniu l'oportunitat d'assistir a una "FuckUp Night" prop de la vostra ciutat, no ho dubteu, és 100% recomanable. Us ajudarà a perdre la por davant d'un nou projecte o repte i de ben segur us reafirmarà la idea que per aconseguir l'èxit, abans heu de passar pel fracàs.