599ff81130af1598250600.png

Millorem la nostra connexió a Internet

25/08/2017

Digital

Hola a tots.

Recentment hem contractat un accés a Internet mitjançant la tecnologia de fibra òptica que ens permet navegar a una velocitat de 300Mbits/segon. A partir d'ara, tots els nostres coworkers disposen d'una connexió d'alta velocitat real i simètrica.

Que significa simètrica? Doncs que els 300Mbps són tant de pujada com de baixada, per tant, també és la velocitat que disposem quan enviem informació (publicar articles, compartir arxius, enviar correus) a Internet. A la imatge d'aquest article teniu una captura de pantalla d'algunes proves reals que hem realitzat durant aquests dies. El servei és molt estable i l'amplada de banda obtingut està garantit a qualsevol hora.

Si a la teva feina fas un ús intensiu d'Internet, vine a provar la nostra connexió i notaràs la diferència. Recorda que disposem d'una prova gratuïta de 3 dies, només cal que omplis el formulari que apareix al botó "Prova-ho gratis" aquí.

 

Fins aviat!


  • 2017-08-28 David Romaní

    Gràcies Ruben Hierro

  • 2017-08-28 Ruben Hierro

    Molt bé! Si ja teníem molt bona connexió abans, ara serà una passada! Se nota la bona feina dels informàtics de la casa. Endavant!