59135849c5d7b.png

4t TEDxAmpostaSalon

09/05/2017

TEDxAmpostaSalon

Ja sabeu que al Kowo ens agrada molt participar amb aquestes "mogudes". Amb aquesta nova edició del TEDxAmpostaSalon arribem a la quarta col·laboració amb l'organització d'aquests tipus d'esdeveniments tan necessaris al nostre territori. 

L'esforç i el sacrifici que suposo planificar i preparar un petit esdeveniment com aquest, sovint passa desapercebut, però és tot un plaer seguir donant suport a aquesta mena d'iniciatives. 

En aquesta nova entrada del blog us fem només una pinzellada breu sobre el tema. Debatrem sobre art, ciutat i territori, aquesta vegada, a més del debat, gaudirem d'una excel·lent ponència sobre el tema a carreg de l'artista ampostí Manel Margalef.

Per aquesta ocasió, hem escollit el Centre d'Art Lo Pati com l'espai idoni per celebrar el que serà (ja) el 4t TEDxAmpostaSalon.

Ens veiem ben aviat :)