58c7cf8995a1c.jpg

Espai de treball compartit = projectes en comú

15/03/2017

AmpostaEmpresaCoworkers

Un dels principals avantatges de treballar a un coworking és la cooperació entre els professionals que en formen part. Sovint, d’aquesta interacció sorgeixen projectes en comú. A l’Espai Kowo, tenim l’exemple de la nostra pàgina web www.espaikowo.cat on han pogut col·laborar molts companys coworkers, cadascun aportant el seu expertise amb la coordinació de David Romaní com a cap de projecte.

 

Perfils TIC amb un objectiu en comú

En el nostre cas hem aprofitat que hi havia perfils TIC complementaris que s’ajustaven perfectament al flux de treball necessari per al desenvolupament web: dissenyadora, programadors, redactors, comunicació i màrqueting online, etc.

Val a dir que estem molt contents i orgullosos del resultat obtingut en aquest procés participatiu i obert on tothom ha pogut intervenir i aportar el seu punt de vista. I a vosaltres, us agrada també?

 

Altres col·laboracions

Actualment hi ha vàries col·laboracions en curs entre els nostres membres. És un privilegi poder encaixar perfils professionals sense sortir de l’Espai, oi?

De portes enfora un autònom pot semblar fràgil per la limitada capacitat de treball que pot assumir. Res més allunyat de la realitat ja que aquest mateix autònom té la capacitat de crear les aliances necessàries amb altres professionals per assumir qualsevol empresa. Això ens proporciona una llibertat, dinamisme i flexibilitat brutal. La unió fa la força!

 

Oberts a un futur de noves oportunitats

Poc a poc ens anem donant a conèixer gràcies a la comunicació en xarxes socials, i sobretot als tallers i altres actes de portes obertes que celebrem regularment a la sala d’activitats. Que la gent visiti l’Espai és clau, ja que tothom pot veure in situ l’ambient i les condicions de treball de què gaudim. Això desperta l’interès a qui potser s’hi vol sumar com a coworker o, qui sap, a algun possible client.

Cada pocs mesos hi ha rotacions a les taules: uns marxen i altres vénen. Tots formen part de la nostra petita família. Tots cerquem un millor present i un futur ple de noves oportunitats. Al Kowo volem que els coworkers puguin assolir aquest objectiu ajudant-los tant com sigui possible.