5890b0f54a001.jpg

Acció formativa: Les cooperatives al Territori

02/02/2017

Formació

El passat dimecres 25 de gener es va realitzar una acció formativa a la sala d’actes de l’Espai Kowo. Ha estat organitzada per als alumnes de secundària de l’IES Berenguer IV i impulsada per l’Aracoop.
Els 28 alumnes de l’assignatura d’Economia, amb la seva professora Maite Audí al capdavant, han tingut ocasió de profunditzar en el model cooperatiu.

Amb aquest esdeveniment el que s’ha pretès és presentar la idea de cooperativa: en què consisteix, com funciona, com s’organitza, orígens i futur del model.

Els alumnes assistents han pogut copsar de primera ma, l’experiència de la cooperativa CRESOL, dedicada a la consultoria energètica i una veterana al nostre territori.

Jaume Castellà com a soci cooperativista (i coworker a l’Espai Kowo) ha realitzat la presentació i ha fet un repàs dels trets diferencials entre una empresa tradicional i una cooperativa, fent especial èmfasi amb les implicacions econòmiques, organitzatives i socials.

Destaquen l’acte per la bona experiència que ha resultat la col·laboració amb el centre educatiu i pel bon ambient que s’ha generat abans i durant l’acte.

Agraïm la tasca de Jaume Castellà com a ponent i a tots els assistents per haver participat.

Així mateix, volem recordar que disposem del servei de lloguer de la sala d’actes per a tot aquell qui vulgui fer-ne ús per a jornades de formació, reunions, etc.

Fins a la pròxima!