57f77c3128d2e.jpg

Kowo Mastermind

18/10/2016

només para coworkers

Descobrim què és, per a què serveix un mastermind i ho posem en pràctica.

  • Tens una idea del negoci que vols o l'estàs desenvolupant, i et trobes travat en un punt i no saps com sortir-te'n? O simplement, t'agradaria fer un pas més?
  • T'agradaria accedir a un grup de persones que està pendent de les teves progressions i t'anima a seguir endavant?
  • Creus que si tinguessis altres punts de vista a la teva situació, això podria significar un abans i després en el desenvolupament de les teves idees?

Si has contestat majoritàriament que "sí", definitivament un mastermind és la ferramenta que t'interessa molt conèixer i saber utilitzar.

Juan Carlos Chicón posa en marxa la seva saviesa i ens proposa augmentar les sinergies que ens dóna la comunitat de coworkers. Vol ficar en marxa un mastermind a l'Espai Kowo.

Podeu trobar molta informació a Internet respecte a què és un mastermind, però com sabeu, la millor manera d'aprendre una cosa nova és experimentant-la, per tat, us proposo el pròxim dia 18 d'octubre, a les 17h, reservar 90 minuts, per a què conegueu aquest magnífic sistema de desenvolupament d'idees de negoci i resolució de problemes.

Cal crear un grup de 5 a 7 persones, amb 1 moderador i una persona que vulgui exposar la seva qüestió. La resta de persones tindran un paper molt important com assistents, però al final, tots aprenem, i el resultat final sempre és sorprenent. És a dir, indiferentment del rol de cadascun de nosaltres al mastermind, tothom s'emporta molta informació i experiència per al seu propi interès.