Queda't a casa i no pagues la quota
19/03/2020
  • Coworkers
  • Salut

Queda't a casa i no pagues la quota

Sovint les situacions canvien i hem d'adaptar-nos ràpidament, potser cada cop més ràpid (massa). Pensem que en moments difícils com aquests, cal que busquem solucions als problemes i planifiquem estratègies per minimitzar els riscs. El coworker acostuma a tenir la capacitat de treballar des de qualsevol lloc, per tant, és molt millor que ho faci des de casa seva i així ajudem tots plegats a reduir les probabilitats de contagi al màxim.

Ara més que mai, cal solidaritzar-nos amb els nostres familiars, amics, veïns i companys de feina i ajudar-nos entre tots amb tot el que puguem. Per aquest motiu, a l'Espai Kowo hem decidit no cobrar cap quota als nostres coworkers mentre estiguin a casa seva treballant, amb l'objectiu d'ajudar-los a afrontar les dificultats econòmiques que puguin tenir fins que tornem a la normalitat.

Per part nostra, seguirem treballant telemàticament, atenent les vostres consultes o peticions per videoconferència, trucada telefònica o correu electrònic.

 

Molts d'ànims a tothom, això passarà segur! Queda't a casa i ens veiem ben aviat a la sala de coworking!!!

Activitats

També pots consultar totes les activitats de formació i xerrades que hem organitzat al nostre espai, tant per als nostres coworkers, com esdeveniments oberts a tothom.

Veure activitats