II Tast de vi en anglès
03/03/2017
  • esdeveniment públic

II Tast de vi en anglès

Ja tenim preparat el segon tast de vi en anglès que organitzem el pròxim dia 3 de març, a les 19:30h, juntament amb l'acadèmia d'anglès Box Idiomes i el celler Bernaví, ubicat a Vilalba dels Arcs dintre de la DO Terra Alta. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Paul Rodgers, professor nadiu de l'acadèmia; i Marco Bernava, propietari i enòleg del celler. 

Durant la primera part de l'esdeveniment, Paul ens parlarà del celler, la seva història, la seva filosofia, el paisatge i l'entorn on està ubicat, mentre en veiem unes fotografies. A continuació, Marco serà l'encarregat de realitzar el tast de 3 dels seus vins més representatius.

El primer vi que tastarem serà el NotteBianca, un blanc elaborat amb la varietat Garnatxa Blanca típica de la Terra Alta. Després gaudirem del vi rosat Ventuno elaborat 100% amb Garnatxa Negra. I finalment, tindrem l'oportunitat de descobrir què s'amaga dintre d'una ampolla de Negreita, un vi negre d'autor que interpreta el territori d'una forma molt especial.

Durant tot l'esdeveniment es parlarà en un nivell d'anglès mitjà-baix, ideal per a persones que volen ampliar el seu vocabulari d'anglès, mentre passem una estona descobrint bons vins i aprenent més sobre la cultura del vi.

En aquesta ocasió, cal comprar l'entrada aquí per poder participar. Fins aviat!

 

Compra aquí les teves entrades
ticketea